Bedrijf Pro dienstverlening, retail en horeca 

Bedrijfsoplossing incl kassa voor Win/Mac/Android

Bedrijf Pro oplossingen voor dienstverlening, Android kassa-App voor retail en horeca

Kleine dienstverlenende en handelsbedrijven die bij klanten komen en producten leveren bieden we een mobiele oplossing met Handhelds. Bekijk direct uw auto-voorraad, maak orders, afleverbonnen, e-facturen en reken af met de geintegreerde betaalautomaat. Uitbreiding naar een netwerk van Handhelds is mogelijk. Licentie per terminal. €36,- p/mnd.                  


Bedrijf Pro Basis en Extra is de kassa incl. boekhoudpakket voor diensten, retail en horeca. 

Informer online boekhouding is met relatiebeheer, 1x admin*. en BTW aangifte, uren- en ritten reg voor €12,- p/mnd extra. Voor €15,- p/mnd meer heeft u extra de handel of dienst-verlenende module erbij. Koppeling €10,- p/mnd + een-malige setupkosten. Ondersteunt Win10, Mac en Android. Bel voor meer info 023-5373350. *max 30 banktransact.

Bedrijf Beauty salon, App voor Hairdresser & Beauty-centers. Android App met agenda voor reserveringen van diensten en relaties, artikelverkoop. Prijs €36,- p/mnd incl. Cloud database. Meer info op Beauty.Android Kassa-App 

Wij maken u attent op onze  unieke kassa-App, te huur per mnd incl. database in de Cloud voor handel en bezorgen, retail en horeca. Met een 4G, Wifi of internetverbinding en een Android tablet kunt u nu uw klanten bedienen inter en extern met bezorgservice Geen probleem als internet tijdelijk uitvalt, werkt gewoon offline door.

Huur kassa-App per POS terminal voor €36,- p/mnd   incl. Cloud database. Zie onder de 15.6" POS terminal.     

App4Fashion.nl is een                                 gespecialiseerde oplossing  voor mode-retail en boutiques.  Met name voor 2 of meer vestigingen biedt het de meest efficiente oplossing door centraal beheer, voorraad informatie per maat per filiaal. Artikelbeheer op subitem nivo, barcode en (inkoop)prijs. Groot voordeel is snel nieuwe vestigingen uit te rollen en in te krimpen zonder risico. De kassa werkt niet direct op Internet maar synchroniseerd automatisch met de Cloud database.

Zit u in de mode kijk dan eerst op <App4Fashion.nl>.

Patiserie-, brood- en pastaspeciaal zaak

App4Kassa.nl is een voor ambachten gespecialiseerde retail kassoplossing voor brood, vlees/vis en koffie/ delicatesse en kleine foodmarkten met weegschalen. Wij bieden een weeg/prijs/barcode oplossing, zelfbediening weegschaal met centrale kassa. Wij scannen en lezen uw barcode prijslabels van MT en Digi weegschalen. Bel voor informatie. 

Extra QR-BestelPortal voor €36,- p/mnd. Brochure retail: zie <App4Kassa.nl>

Project-oplossingen voor retail en horeca.             Heeft u meerdere zaken of combinatie van horeca en retail bel ons voor een vrijblijvend gesprek. 023-5373350

 


Stuur s.v.p. uw aanvraag naar info@ITEdata.nl

www.ITEdata.nl


Vestigingen in Velserbroek en Laren NH.

Afbeelding: L-line Tablet met LED light bar in 10.1" of 13.3".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws
Aanbiedingen HioPOS-Cloud kassasysteem
Horeca Start-up aanbieding: €795,- Retail vanaf €795,-
Module PortalRest, order en bestel Portal
Voor Foodretail en restaurants
HioPOS-Cloud In Store Retail Shoprevolution
Retail-App concept voor retail en mini- foodmarkten
Klantimpressie Dierspecialist te Zandvoort. Ashinette, bakkerij en Patiserie te Zaandam
T-Quiosk bestelzuil
Multifunctionele POS en Ticket automaat
ICG eCommerce4.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs (op aanvraag).
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap