Module PortalRest, order en bestel Portal 

 Voor Foodretail en restaurants
    
 

PortalRest is een gratis online Portal voor Restaurants, pizzeria's, Food en minimarkten. Uw klanten kunnen met hun Smartphone en via www.PortalRest.com direct maaltijden en bijbehorende artikelen bestellen, zoeken op plaats (in de buurt) of type restaurant of winkel. Voor restaurants is er ook een tafel reservering functie.

Eenvoudig online Food bestellingen opgeven aan iedere aangesloten op PortaRest. PortalRest biedt een volledige integratie van het Port-folio en aanbiedingen van uw zaak in de Clouddata. PortalRest biedt 4 gratis en 2 betaalde functies. De Social media functie in de App zorgt voor uw naamsbekendheid en de mogelijkheid berichten te sturen naar uw klanten. U kunt de PortalRest App downloaden voor Android en IOS. Meer op www.App4Food.nl.

Beheer bestelPortal in PortalRest: 

ITE data automatisering biedt een winkel/Foodmarkt/horeca oplossing incl. Cloud database met klanten App en QR-Bestel Portal en beheer aan voor €36,- (basis systeem)+ €33,- (QR-Bestelportal) p/mnd excl. btw, met 2 maanden opzegtermijn, bel 023-5373350. 

Download de mp4 filmbestand van de nieuwe Interface QR-Orderportal, hier
Nieuws
Aanbiedingen HioPOS-Cloud kassasysteem
Horeca Start-up aanbieding: €795,- Retail vanaf €795,-
Module PortalRest, order en bestel Portal
Voor Foodretail en restaurants
HioPOS-Cloud In Store Retail Shoprevolution
Retail-App concept voor retail en mini- foodmarkten
Klantimpressie Dierspecialist te Zandvoort. Ashinette, bakkerij en Patiserie te Zaandam
T-Quiosk bestelzuil
Multifunctionele POS en Ticket automaat
ICG eCommerce4.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs (op aanvraag).
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap