ITE data automatisering

ICG Kiosk bestelzuil  

Multifunctionele POS en Ticket automaat

 

ICG Kiosk is een nieuwe Point of Sale techniek voor de horeca en recreatieve sector. 

Minder wachtenden en betere faciliteit van personeel, geen kontant geld, centraal beheersysteem, veilige oplossing. ICGKiosk 

ICG Kiosk is een POS (Point of Sale) automaat voor het afhandelen en verkoop van tickets, dranken en andere consumptieartikelen o.a. voor de recreatieve sector (dieren- en pretparken, rondvaarten, stadions, bioscopen, musea en theaters).

ICG Kiosk is ontwikkeld om met meerdere systemen samen te werken en wordt beheerd met ICG software. Bediening geschiedt door geavanceerde visuele-touch-software en is beschikbaar in verschillende talen. Er is maximale veiligheid en voorzien in vals geldvalidatie en betaalmethoden als kontant munt en biljetten, creditcards, Pre-paid cards en loyalty cards.

Eigenschappen:

1-Integratie en aansluiting met devices als POS printers voor verkoop van dranken, food en promotionele producten. 2-Bediening van toegangspoorten en controle. 3-Koppeling met andere ICG software zoals planningsysteem voor rondleidingen, beheer artikelen en voorraad met barcode scanner. 4-Veilige besteloplossing voor drive-in Fastfood restaurants.

Bel voor meer informatie 023-5373350 of reageer via antwoord formulier.  

Download specs en nieuwsbrief. Klantreferentie

 

 

Nieuws
Aanbiedingen HioPOS-Cloud kassasysteem
Horeca Start-up aanbieding: €848,- Retail vanaf €781,-
Module PortalRest, order en tafel booking Portal
Gratis voor restaurants en klanten
HioPOS-Cloud In Store Shoprevolution
Retail-App concept voor retail en mini- foodmarkten
ICG eCommerce3.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs.
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap