ITE data automatisering

Website marketingconcept voor €450,-

Nieuw voor retail, horeca en wholesale

Social local marketing concept

Hoe breng je de producten van een ondernemer dichter bij de klant... 
Iedere week een winkel bezoeken om te kijken welke (nieuwe) producten er in het assortiment zijn, dat doen we allang niet meer. Maar iedere week even op een website kijken om te zien welke producten er in de winkel zijn, waarom niet!? Een website kan de drempel wegnemen in de frequentie waarin een klant je assortiment ziet.

Enkele details: U kunt besluiten alleen een website aan te schaffen om uw winkel te promoten en produkten te reserveren (kijken). De webwinkel kan in uw eigen huisstyle gemaakt worden. Besluit u later ook producten te kunnen bestellen in een webshop (kopen) en af te leveren naar een bestemming naar keuze dan is het eenvoudig te upgraden. Voor specifieke kleding en schoenenwinkels ondersteunen we kleuren en maten in bestellingen. U maakt een factuur en pakbon van de weborder. Meerder websites bundelen van retailers in een plaats of 9straatjes per branche of winkelcentrum (samen) promoten in een website is ook mogelijk. 

Online presentatie: Wij geloven dat online presentatie van jouw product de verkoop zal stimuleren. Een gemak voor de consument als extra service. We hebben steeds minder tijd en daarom wordt de mogelijkheid om online te orienteren steeds belangrijker. De presentatie van websiteproducten zijn beschikbaar voor alle platformen zowel mobiel, tablet en pc.

Bel 023-5373350 of stuur een reactie hier. Download nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIJKEN

KOPEN

SAMEN

€450,- eenmalig plus 13,- p/mnd

extra €300,- eenmalig plus 7,- p/mnd

vanaf €0 plus 33,- p/mnd   

Start met een internet Lookbook waar klanten uw produkten online kunnen bekijken en reserveren,  waar dan ook ter wereld. Zelf te beheren d.m.v. CMS.

Schoenen webshop

 

 

 

 

 

 

Mocht er behoefte zijn voor een upgrade tot webshop, dan is dit snel geregeld. Klanten kunnen dan online uw producten bestellen met PayPal, Sofortbanking en iDeal. Levering via Post-NL.

Kinderkleding webshop

 

 

 

 

 

 

Meerdere Lookbooks en webshops binnen 1 concept is mogelijk. Webwinkels komen bij elkaar en treden als online winkelcentrum of coorporatie naar buiten.

Accessoire webshop

 

 

 

 

 

 

Nieuws
Aanbiedingen HioPOS-Cloud kassasysteem
Horeca Start-up aanbieding: €848,- Retail vanaf €781,-
Module PortalRest, order en tafel booking Portal
Gratis voor restaurants en klanten
HioPOS-Cloud In Store Shoprevolution
Retail-App concept voor retail en mini- foodmarkten
ICG eCommerce3.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs.
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap