Onze software SEPA proof

2014 ICG Fashion software aangepast aan SEPA en de nieuwe BTW-regeling


Op 1 januari 2014 is in werking getrede de nieuwe BTW-regelgeving: Dit is een bijzondere betaalregeling. Zo kunnen we vrijwillig gebruik maken van deze nieuwe regeling voor bedrijven waarvan de jaarlijkse omzet niet meer dan twee miljoen is. Deze regeling maakt het mogelijk vertraging van een jaar in de aangifte van betaling van de BTW op ontvangsten en betalingen. De deadline is 31 december, na de datum van uitgifte.

 

Per 1 februari 2014 treedt in werking regelgeving SEPA (Single Euro Payment Area of Single Euro Payments Area), die betaalmiddelen voorziet van gemeenschappelijke normen voor alle landen van de Europese Unie en voorrang op de regels 19 en 34 respectievelijk van ontvangsten en betalingen.

Aanpassing van ICG Fashion software versie 2014 is ruim gepland en drie maanden van tevoren beschikbaar, de nieuwe versie is nu beschikbaar.

Belangrijk is dat klanten met een onderhoudscontract de nieuwe update gratis ontvangen.

Uiteraard kunt u bij ITE data automatisering terecht voor ondersteuning van de update.

 

Wijzig overal uw rekening nrs voor IBAN nrs en voeg uw BIC :

Op websites, bedrijfssoftware, briefpapier en facturen layouts. Vermeld in het geval van een incasso het nieuwe Incassant-ID. Het incassant-ID kunt u bij uw bank opvragen. Meer over Europese incasso’s www.sepanl.nl.

Alles makelijk in uw bedrijfssoftware aanpassen:

Zet al uw bankrekeningen van uzelf en uw relaties om naar IBAN en BIC. Hulpmiddel www.ibanbicservice.nl  U kunt hiermee meerdere nrs in een bestand in 1 keer converteren. De BIC code bestaat uit 8 tot 11 tekens. Voor ABN AMRO is dat ABNANL2A.

 

Wij ondersteunen software van Exact, ERP Systems, FashionBase, RentBase en ICG Fashion software. 

Heeft u vragen over bovenstaande software oplossingen, bel 023-5373350 of email uw vraag naar info@ITEdata.nl.

Nieuws
Aanbiedingen HioPOS-Cloud kassasysteem
Horeca Start-up aanbieding: €795,- Retail vanaf €795,-
Module PortalRest, order en tafel booking Portal
Gratis voor restaurants en klanten
HioPOS-Cloud In Store Shoprevolution
Retail-App concept voor retail en mini- foodmarkten
T-Quiosk bestelzuil
Multifunctionele POS en Ticket automaat
ICG eCommerce3.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs (op aanvraag).
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap