ITE data automatisering

Groothandel en verhuuroplossing

RentBase ERP  

RentBase ERP software 

RentBase ERP is dé totaaloplossing voor Importeurs en groothandel met handel- en verhuuractiviteiten, dienstverlening in de industrie. De software is zeer geschikt voor multi-user gebruik. Ook gedacht is aan een balie uitgifte/afhandeling met serienr registratie en facturering.

Wat krijgt u zoal in de ERP softwar: handels- en/of verhuurartikelen, prijsafspraken, boeken van klant- en verhuurorders, inkoop verhuurartikelen, relatiebeheer (CRM), klachtenbeheer, financiele boekhouding met aanmaning en incasso, personeelsbeheer en documentenbeheer/ postregistratie. Een projectadministratie aanmaken per klant is ook mogelijk. 

De software werkt op MAC OSX vanaf 10.4, Windows XP, Vista, 7 en MS Server 2008 R2. Gebruik via Internet (Cloudserver) of eigen VPS server.

Webshop eCommerce BtB

Geintegreerd in RentBase ERP bieden we optioneel een Webshopkoppeling voor o.a. OSCommerce en Magento. Online bestelorders van de webshops worden ondersteund. Maatwerk, webdesign tot een volledige verzorgde Website is mogelijk.

Boekhouding  

Naast alle functionaliteiten beschikt u ook over een respectabel boekhoudpakket. Mogelijk is offertes/ begrotingen aan te maken, waarna ze kunnen worden omgezet in een factuur, welke hierna automatisch is opgenomen in de boekhouding. Indien nodig, kunt u debiteuren aanmanen. De op een project gemaakte uren kunnen per medewerker op de dagstaat worden geregistreerd en indien gewenst omgezet in een keurig factuur.

Verder biedt de boekhouding activaregistratie, kostenplaatsen, consolidatie en een rapportage module. Rapporten printen naar PDF en via e-mail. RentBase ERP is en reeds jaren respectabel software pakket van NL makelij en wordt ondersteund door kleine en grote accountantskantoren. Wij nodigen u graag uit voor een orienterend gesprek en meer informatie over de software.

Meer informatie klik hier of bel 023-5373350.

 

 

 

 

Nieuws
Aanbiedingen HioPOS-Cloud kassasysteem
Horeca Start-up aanbieding: €848,- Retail vanaf €781,-
Module PortalRest, order en tafel booking Portal
Gratis voor restaurants en klanten
HioPOS-Cloud In Store Shoprevolution
Retail-App concept voor retail en mini- foodmarkten
ICG eCommerce3.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs.
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap