Over het ontstaan van ITE data automatisering en huidige activiteiten.

De huidige handelsnaam ITE data automatisering komt van het vroegere Indus Trading & Engineering b.v. opgericht in 1972 als technisch teken- en adviesbureau wat beeindigd is. Nieuwe oprichting bedrijf op 09-12-2014 met bestaande handelsnamen: ITE data automatisering, ITE data, ICG Fashion software, ICG Logistiek management, FashionBase software, RentBase ERP en ERP Systems. 

ITE data automatisering (www.ITEdata.nl) is leverancier van ICG software (hard- en softwareproducten) en diensten. ICG software is een Spaans softwarehouse en wereldwijd actief (www.ICG.es). Wij zijn met producten ICG Fashion StorePack MKB, ICG Fashion DesignPack MKB en small MKB actief binnen de Fashion branche met handelsnaam ICG Fashion software (www.ICGFashion.nl). ICG Logistiek management is buiten de Fashion de industriele groothandelsversie hiervan. ERP Systems is een geintegreerde oplossing met financieel en boekhouding voor kleine en middelgrote bedrijven o.a. t.b.v. groothandel en dienstverlening. Onder FashionBase en ERP Systems software vallen alle producten die voor Apple computers resp. Mac PC's en Windows PC's ontwikkeld zijn (www.FashionBase.nl).   

Wij leveren tevens software voor servicebedrijven die producten en diensten leveren aan bedrijven en particulieren te weten: ICG Service management is een eigen productnaam. Alle ICG software wordt door eigen mensen support in 1e lijn.

Uitdaging

Advisering op het gebied van Cloud oplossingen. Wij leveren steeds nieuwe functies en toepassingen in de Cloud. Bestaande en nieuwe klanten adviseren we graag op automatiserings gebied voor de komende jaren, de volgende stap naar de Cloud of niet en op het gebied van mobiliteit. Bel eens 023-5373350 en vraag naar Frank Ruigrok 

De invalshoek is adviseren en implementeren van totaaloplossingen. 

Bedrijfsgegevens

ITE data automatisering. Vestigingen: Velserbroek Lepelblad 4, 1991 KL, Laren NH, Brinklaantje 4, 1251 JZ. k.v.k. 62045911.

Directeur: F.A.M.Ruigrok  Email: frank.ruigrok@ITEdata.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Nieuws
Aanbiedingen HioPOS-Cloud kassasysteem
Horeca Start-up aanbieding: €795,- Retail vanaf €795,-
Module PortalRest, order en bestel Portal
Voor Foodretail en restaurants
HioPOS-Cloud In Store Retail Shoprevolution
Retail-App concept voor retail en mini- foodmarkten
Klantimpressie Dierspecialist te Zandvoort. Ashinette, bakkerij en Patiserie te Zaandam
T-Quiosk bestelzuil
Multifunctionele POS en Ticket automaat
ICG eCommerce4.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs (op aanvraag).
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap