ITE data automatisering

Innovatie in Retail-App kassa in de Cloud

Retail-App concept voor retail, mini-markets en plaza's  

App4Fashion retail

.

App4Fashion retail is een volledig kassasysteem bestaande uit een Retail-App voor Android terminals en een Cloud databases. Startende en bestaande retailbedrijven in de mode en sport en algemene retail kunnen eenvoudig overstappen en eenvoudig nieuwe vestigingen uitrollen met dit systeem. De App is ontwikkeld door ICG software tevens leverancier van ERP Retail Management systemen.

Beheer je winkels met artikel- en voorraadinformatie, klantensysteem en de On-demand reporting tools.  

Ca 2 jaar is gewerkt aan de Cloud data oplossing en inmiddels  is de Retail-App "App4Fashion" ontwikkeld tot een professionele oplossing voor zowel single (Outlet) Stores, Franchise organisaties en filiaalbedrijven. Stappen zijn genomen om een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde oplossing te maken voor de Retail.

De Retail-App is automatisch verbonden met de bedrijfs database in de Cloud waardoor synchronisatie regelmatig kan plaatsvinden. De database staat op naam van het bedrijf en zal ook automatische de App updaten. Er is dus tijdelijk zonder Internet verbinding gewoon met de kassa te werken. De kassa-App met database wordt gehuurd.


Retail-App 14 dgn testen (art. 49008664). Aanbieding bundel-2, zie details. Tel: 023-5373350.

 

Inhoud eigenschappen Retail Kassa-App:

1a- Rapportage en statistiek vanuit de Cloud database.                                     

1b- Automatische rapportage (o.a. t.b.v. Supply Chain).

1c- Voorraadinformatie per winkel vanuit elke locatie en tijdstip.

2a- Labeldesign en barcodes printen.

3a- Innovatieve Retail oplossing. 

3b- Aparte Horeca oplossing.

3c- Kiosk mode.

4a- Export functies en ERP link.

4b- Administratie en beheer licenties en databases.

4c- Handleiding op Wiki.

Eigenschappen Retail kassa-App:

Onderstaand hoofdmenu kassa-App: o.a. Overzicht: verkopen. In/uit: kas inleg, openstaande facturen. Warenhuis: inkopen. Administratie: configuratie, rapporten.1a- Vanuit elke locatie kunt u bij uw winkeldata. Standaard rapporten en statistieken zijn beschikbaar. Voor omzetrapporten per periode op artikel of categorie b.v. BTW aangifte. In de kassa kunt u klanten registreren met email en exporteren vanuit .xml of .csv in Excel t.b.v. van uw marketing. Naar uw boekhouder is het mogelijk een link te leggen of een BTW rapport te sturen.                                                                                                                                                                                                                                                                                      Onderstaand div. rapporten: Administratie > statistiek
 1b- Ook kunnen wij rapporten voor u verzorgen vanuit de bestaande database. Dit kunnen periodieke rapporten zijn en speciaal ontwerpen tegen uurtarief op verzoek.

1c- Voorraad informatie kan vanuit boverstaande Audit getoond worden en sturen per email. Vanuit de Artikelknop in het verkoopscherm kan ook de voorraad gezien worden op itemnivo. Om in een andere winkel te kijken dient u de desbetreffende winkel te filteren (foto onder). Met de periodieke voorraad info of a.d.h.v. verkopen per item (zie boven) kunt u besluiten items in te kopen. Inkoopprijzen kunnen vastgelegd bij het item. 2a- Vanuit het Configuratie menu en labeldesign programma kunt u eigen (barcode) labels van items maken, We ondersteunen hiervoor Zebra labelprinters.         

Onderstaand div. configuratie: Administratie > Configuratie > Item labels. 3a- Een aantal Retail functies die genoemd mogen worden: Barcodelabel en prijslabel ontwerp, maatbalken voor kleding (Formaat) en centraal winkelformule beheer. Met formulebeheer kunt u denken aan Franchiseorganisaties en filiaalbedrijven die binnen 1 of meer databases werken. Op 1 database kan een hele keten draaien met dezelfde formule. Een retail licentie betekend een gebruiksrecht per POS terminal + database toegang. U kunt dus meerdere licenties hebben met verschillende databases. In principe betaald u voor de eerste licentie en POS terminal €29,- en voor de 2e en 3e enz binnen dezelfde database €19,- p/mnd.

3b/c- De Kiosk mode is een aparte zelfservice oplossing met dezelfde artikelgroepen of een selectie daarvan in de retail versie. Daarnaast kunt u deze ook toepassen in de Horeca voor b.v. Take-away artikelen. Deze Kiosk-mode is ontwikkeld om met de CashDroPOS Smart betaalsysteem af te rekenen, Pin betalingen en Creditcards. Meer over de CashDroPOS bel s.v.p. 023-5373350.   

Andere functies: Klantenbeheer (loyalty), klant in de wacht, promotions by day, modifiers. Artikelbeheer met categorieen/families, subcat.en barcodes,  prijsbeheer (o.a. inkoopprijs). Creeren van maatbalken en verkoop en inkoop per maat en voorraad inzage per maat. Betalingswijzen, deelbon en retouren. Rechtenbeheer, ID by fingerprint, personeel informatie en Prikklok. Integratie draadloze POS terminals.   

4a- Exporteren vanuit het configuratie menu naar email in .csv en ,xml kunt u Artikel, klanten, leveranciers en verkopers. Daarnaast bieden we een maatwerk dynamische ERP link die u kunt verbinden met de importmodule van uw boekhouding. Dit valt onder eenmalige kosten consultancy en maandelijkse kosten (tussen €3,50 en 5,- per link).

4b- Administratieve zaken betreft facturatie licenties geschiedt door ITE data d.m.v. autom. incasso. Wijzigingen in de bedrijfsgegevens van de Stores en email adres geschiedt door onze service afd. en is gratis alsmede (tijdelijk) stopzetten. Aanmaken gebruikers en rechten naast de beheerder geschiedt door de licentie nemer. Gebruik App en Database zijn op mnd huurbasis waarvan de licentierechten contractueel vastgelegd worden met ITE data.

4c- De retail-App (UK)Manual staat op Wiki en is voor iedereen toegankelijk, daarnaast is er een (NL) Quick-steps handleiding.                                                                                                

                                                                                         

ITE data automatisering

Verkoop 023-5373350 specialist 06-55305748 

Info@ITEdata.nl       


<Bestel Retailbundel-2>: *: €1068,- + €29,- p/mnd.

1x 14" POS terminal, 1x ICG Bonprinter usb, 1x kassalade, 1x Barcode scanner dr. loos.                            

Retailkassa met 10" Tablet, Epson bonprinter, Tabletstand en Epson klantendisplay. Zebra Labelprinter en Barcode scanner.    Epson

All-in-one 10" Tablet POS terminal.                                                                                       


Nieuws
Innovatie in Retail-App kassa in de Cloud
Retail-App concept voor retail, mini-markets en plaza's
Nieuws en aanbiedingen Retail en Horeca Cloud kassasysteem
Retail Start-up aanbieding: €595,- + 19,- p/mnd.
ICG eCommerce3.0 main Advantages
Wij bieden een basis PrestaShop die u zelf of wij kunnen aanpassen aan uw bedrijfssituatie. Deze eCommerce oplossing is incl. backoffice en ERP software. De backoffice is van ICG Logistic Management of ICG Fashion software. Deze ERP software is multi-user en kan locaal of in de Cloud geinstalleerd worden. Bewezen concept voor de beste prijs.
Module ICG OwnPack
3 modellen: User, Business en Integration Mobility "Collaborative tool" klik hier Lees meer.
ITE data automatisering
Telefoon: 023-5373350
Sitemap

ICG Fashion software voor Omnichannel business in de Fashion groothandel, eCommerce3.0 en retail.. App4Fashion. Multiichannel.Small Business (dienstverlening, Fashion, bedrijfskleding en horeca) met Bedrijf Pro en FashionBase Extra. Koppeling met MijnWebwinkel.nl, App4Fashion en HioPOS-Cloud.nl. ICG software, ICG bonprinters, pos terminals,Apps voor retail en horeca Kassa-App in de Cloud.Cloud-kassa.Horeca kassa Cloud.Android kassa in de Cloudl.App4Fashion.nl Retail- en horeca kassa in de Cloud met HioPOS-Cloud.nl. HioPOS Android kassa-App voor retail en horeca in de Cloud. Horeca kassa met database in de cloud. Kassasysteem voor Tablets en Smartphones. Android POS Terminals en Android Handhelds/Smartphones. Android retail- en horeca kassa-App vanaf €19,-.